visie

Onze zongarantie is toekomstbestendig

Verduurzamen gaat niet vanzelf. Bij ABG Solar willen we daar verandering in brengen. Want als u zelf energie wil opwekken, opslaan of ontsluiten, dan komt daar veel bij kijken. Naast de benodigde installaties gaat het ook om aansluitingen, verzekeringen en subsidies. Om zorgeloos te verduurzamen heeft u een partner nodig met ervaring, met kennis van zaken en met aandacht voor goede service. ABG Solar begrijpt als geen ander dat uw toekomstbestendige keuze ook draait om zekerheid.

Ons werkgebied

Overal in Zuidwest-Nederland helpen wij onze klanten op een slimme manier te verduurzamen en te besparen op hun energieverbruik. U komt ons vooral tegen op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten, Schouwen-Duivenland, Tholen en in de Hoeksche Waard. Sinds 2012 komt ABG Solar met toekomstbestendige oplossingen: zonnepanelen, laadstations voor elektrische voertuigen en energieopslag. Inderdaad, ABG levert meer dan zon.

ABG meer dan zonnepanelen

De voordelen van ABG Solar

Meer dan 10 jaar ervaring

Vakkundige installatie

Erkend installateur

Wel subsidie, geen gedoe

Turn key oplossingen

Meer dan zonnepanelen

Vakmanschap

Een InstallQ erkend installateur

Verduurzaming vraagt om vakmanschap

Het team van ABG Solar plaatst dagelijks nieuwe elektrotechnische installaties. Ons werk voldoet aan de strengste wettelijke normen, zoals NEN1010, NPR5310 en NEN3140. Veiligheid en kwaliteit voorop. Dat spreekt voor zich.

Ons vakmanschap bestaat ook uit allerlei andere elementen. Zo berekenen we constructies, schakelen met netbeheerders en energieleveranciers, vragen subsidies aan voor onze klanten, overleggen met overheden en verzekeraars. Met al die vakkennis en service zorgt ABG Solar voor resultaat. Die zekerheid noemen we onze zongarantie!

Duurzame installaties die klaar zijn voor een zonnige toekomst.